Nieuwe feature: Bestaande Docupages updaten

Nieuwe feature: Bestaande Docupages updaten

18 februari 2020

Het is nu mogelijk om een eerder gepubliceerde Docupage (bladerbare pdf) te vervangen met een nieuwere versie met behoud van de reeds bestaande link.

Als je de link al hebt gedeeld of op je website hebt gepubliceerd, maar er staat nog een fout in of je hebt een nieuwere versie dan hoef je dus niet opnieuw een bericht te sturen met daarin een nieuwe url. Dat is handig! 

Dit kan op drie manieren:

1) Vervang met een nieuw document met een eerder gepubliceerde Docupage via de output-keuze

Bij bepaal output is er een extra checkbox zichtbaar. Om een Docupage te vervangen, vink de checkbox aan en via een pulldown worden beschikbare Docupages getoond die je kunt selecteren. De gekozen Docupage wordt dan vervangen door dit document. Kies je voor ‘-‘ (geen naam) dan wordt de benaming van de oude Docupage overgenomen.

docupage-update-output.png  

2) Vervang een bestaande Docupage door een andere bestaande Docupage

Onder het menu 'Docupages' kun je een eerder gepubliceerde Docupage vervangen met een eveneens eerder gepubliceerde Docupage. Open de Docupage die je wil vervangen. 

docupage-bewerk.png

Selecteer in de eerste pulldown de Docupage die ervoor in de plaatst moet komen.

docupage-update-bestaand.png

 

3) Vervang een bestaande Docupage door een externe PDF

Onder het menu Docupage kun je een eerder gepubliceerde Docupage vervangen met een externe PDF (buiten Docufiller om opgemaakt). Open de eerder gepubliceerde Docupage die je wil vervangen. 

docupage-bewerk.png

Selecteer de PDF op je systeem om deze eerder gepubliceerde Docupage mee te vervangen. Let hierbij op dat je PDF losbladig is opgemaakt en een RGB-kleurenprofiel heeft. 

docupage-update-extern.png

 

 

blog-docufiller.pngDit blog is geschreven door: 
Docufiller 

 

 

Categorie: Innovatie en tips
Terug