"Professionele, persoonlijke en heldere communicatie."

Eenheid in middelen voor ROC Kop van Noord-Holland

Het ROC Kop van Noord-Holland verzorgt beroepsonderwijs, cursussen en trainingen voor bedrijven en particulieren in het noordelijke gedeelte van de provincie Noord-Holland. Met bijna 400 medewerkers verzorgen wij ieder jaar onderwijs voor zo'n 5.000 leerlingen en cursisten. Dat doen we vanuit verschillende vestigingen in Den Helder en Schagen.

Klantcase:
ROC Kop van Noord-Holland zocht naar een manier om de opmaak van nieuwsbrieven en uitnodigingen voor diploma-uitreikingen uit te laten voeren door verschillende onderwijsafdelingen zonder ervaring met opmaakprogramma’s. De nieuwsbrieven en uitnodigingen moesten dezelfde uitstraling hebben.

Oplossing:
Met Docufiller maakt ROC Kop van NH nieuwsbrieven (pdf/html), uitnodigingen en visitekaartjes. De ROC-uitstraling is gewaarborgd.

 

Zie hieronder een aantal voorbeelden van de communicatiemiddelen gemaakt met Docufiller:
Klik voor een uitvergroting

Professionele communicatie

"Professionele, persoonlijke en heldere communicatie spelen binnen onze organisatie een belangrijke rol. Docufiller biedt ons daarbij ondersteuning."

Hester Visser, communicatieadvies, tekst en redactie

Lees het interview met ROC Kop van Noord-Holland

De voorbeelden zijn oneindig

Denk aan whitepapers, nieuwsbrieven, (bladerbare) folders, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties, menukaarten, stoepborden, certificaten, (interne) e-mailings en ga zo maar door.

Onze professionals helpen je graag verder.
Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud

 

Referenties: dit vinden anderen van ons