Succesverhalen van onze klanten

Onze uiteenlopende klanten maken ook uiteenlopende communicatiemiddelen met Docufiller online brand portal. Benieuwd naar hun bevindingen en de oplossingen die we bieden? Bij elke case kan je na de korte samenvatting naar de voorbeelden en het interview met de betreffende klant gaan.

case-humanitas-dmh.jpg

Flexibiliteit en merkconsistentie
voor Humanitas DMH

Met Docufiller besparen ze niet alleen tijd maar ook kosten. Zeker als het gaat om eenvoudige wijzigingen in flyers en folders. Maar ook social media wordt nu grafisch aangevuld via templates.

Bekijk de case

case-woonpartners.png

Huisstijlbewaking voor
Woonpartners Midden-Holland

Door met templates te werken besparen ze nu flink in de ontwerp- en opmaakkosten. Daarnaast blijft de huisstijl op deze manier bewaakt en iedereen kan nu zelf communicatiemiddelen maken.

Bekijk de case

case-humanitas-3.png

Digitale nieuwsbrieven voor
Humanitas

Met bijna 200 gebruikers maken ze bij Humanitas nu niet alleen zelf posters,  ansichtkaarten en webbanners, maar sturen zij ook eenvoudig zelf e-mailings die helemaal voldoen aan hun huisstijl.

Bekijk de case

case-beveland-wonen.png

Verbeterd werkproces voor
Beveland Wonen

Beveland Wonen heeft veel folders met tarieven die vaak veranderen. Voor die kleine aanpassingen hoeven ze nu niet meer steeds terug naar de vormgever maar voeren  dat zelf direct door. 

Bekijk de case

Case gemeente Stabroek Belgie

Grip op de huisstijl voor
Gemeente Stabroek

Ook communicatiemedewerkers zonder grafische kennis kunnen nu zelf eenvoudig affiches, flyers, uitnodigingen en lichtkrant onderwerpen opmaken conform de huisstijl. 

Bekijk de case

case-rijnijssel.png

Flexibiliteit en minder kosten voor
RijnIJssel

Naast tijd- en kostenbesparing, eenvoud en huisstijlbewaking gaf de goede backoffice en support de doorslag. Aanpassingen in bestaande templates worden snel doorgevoerd.

Bekijk de case

case-valkenhof.png

Kostenbesparing voor
Valkenhof

Repeterende communicatiemiddelen maken ze nu zelf zoals een brochure, flyer of poster. Deze uitingen hoeven nu niet meer steeds heen-en-weer naar de vormgever. Dat bespaart in de kosten. 

Bekijk de case

case-gildeopleidingen.png

Vormvrijheid in mailings voor
Gilde Opleidingen

Met het gebruik van de mailmodule lopen ze niet meer tegen de complexiteit van de huisstijl aan. Cirkels en rasters  toepassen en is nu een fluitje van een cent. Ze besparen zo ook nog eens veel tijd.

Bekijk de case

case-severinus.png

Professionele communicatie-uitingen
voor Severinus

Na een simpele rekensom was de keus voor Docufiller snel gemaakt. Nu maken ze in eigen beheer eenvoudige middelen zelf, zelfs digitaal communiceren is geen probleem meer.

Bekijk de case

thumb_natuurmonumenten2.png

Huisstijloplossing voor Natuurmonumenten

Met Docufiller kan Natuurmonumenten nu in eigen templates zelf posters, flyers en andere middelen vullen met tekst en beeld uit hun eigen beeldbank met behoud van de huisstijl.

Bekijk de case

thumb_ymere.png

Huisstijloplossing voor Ymere

Woningcorporatie Ymere was op zoek naar een opmaaktool waarmee ook mensen buiten de communicatie-afdeling eenvoudig middelen in de huisstijl kunnen maken. Ook wilden zij besparen op kosten en vormgeving.

Bekijk de case

thumb_mbo-amersfoort.png

Huisstijloplossing voor MBO Amersfoort

Met Docufiller kan MBO Amersfoort vanaf 2013 in eigen templates zelf posters, flyers en andere middelen vullen met tekst en beeld uit hun eigen mediabank met behoud van de huisstijl.

Bekijk de case