Mediabank.png

De mediabank voor al je bestanden 

Elke organisatie verwerkt een groot aantal documenten en wil deze bestanden centraal kunnen opslaan en makkelijk kunnen terugvinden en raadplegen.

Deze bestanden moeten beschikbaar zijn voor collega’s op verschillende locaties. De Docufiller module die je dan nodig hebt om dit te organiseren is onze module Mediabank, de digital asset management (DAM) - oplossing van Docufiller. Ook wel online beeldbank genoemd.

Mediabank = Digital asset management (DAM)

DAM is de cloudmanier voor organisaties om digitale bestanden via een centraal en veilig platform op te slaan, te beheren en te organiseren. Alle bestanden in een veilige omgeving, waarbij je zelf volledig de controle houdt. Onze Mediabank is alles wat je van een professionele digital asset management-oplossing kan verwachten.

Vraag een online demo aan

Mediabank Digital Asset Management

Wat kun je met de mediabank?

Mediabestanden uploaden

En natuurlijk ook downloaden én doorsturen. De Mediabank ondersteunt alle bekende mediabestanden, zoals beelden, video's en presentaties, en genereert automatisch thumbnail previews tijdens het uploaden.

MetaTags toevoegen

Tags oftewel trefwoorden toevoegen en bekijken met uitgebreide zoekmogelijkheden. Op beheerdersniveau en/of persoonlijke tags, voor het supersnel terugvinden van al je bestanden.

Centraal werken

Alle collega's met een inlog kunnen bij de publieke bestanden in de mediabank. Zo worden altijd de juiste beelden gebruikt. 

Grotere bestanden delen

Het delen van bestanden in de mediabank, gaat altijd via een veilige downloadkoppeling. Net zoals het bekende WeTransfer werkt.

Mappenstructuur zoals jij het wil

Richt zelf je mappenstructuur in, helemaal naar eigen behoefte. Of zet als beheerder een structuur op, voor je collega's in de publieke map. 

Beeldbank DAM beeldbewerkingen

Overzicht van alle communicatiemiddelen 

In één oogopslag heb je direct een overzicht van al je bestanden. Snel en eenvoudig. 

Beeldbewerkingen

Voer eenvoudig bewerkingen uit, zonder extern grafisch pakket. Denk hierbij aan: spiegelen, roteren, een uitsnede maken en als nieuw beeld weer opslaan.

Bespaar tijd en geld

Tijd besparen (en dus ook in kosten) met bestandsbeheer, door minder tijd kwijt te zijn in je zoektocht naar dat ene beeld.

De Mediabank zit standaard inbegrepen bij het Docufiller abonnement.