Case: Valkenhof

Online opmaakprogramma voor Valkenhof

Valkenhof is een professionele zorgorganisatie met het hart op de juiste plek. Of het nu bij mensen thuis is of bij ons: onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor cliënten klaar. Om goede zorg te leveren, op een gastvrije, gemoedelijke en typisch Brabantse wijze. ‘Zorg met ’n zachte g’ noemen ze dat.

Zonder grafische kennis zelf communicatiemiddelen opmaken

Valkenhof maakte communicatiemiddelen in Illustrator, maar had de kennis daarvoor niet zelf in huis. Ook wilde Valkenhof voor eenvoudige uitingen niet steeds een vormgever moeten inschakelen.

Het resultaat

Met Docufiller kan Valkenhof nu zelf brochures A5, flyers A5, (HTML-)nieuwsbrieven, posters A3 maken met beelden uit een eigen beeldbank.

Besparing in geld heeft de doorslag gegeven om voor Docufiller te kiezen. Omdat een ontwerp niet meer heen en weer naar de vormgever moet, levert het ook tijdsbesparing op.

Dit zegt onze klant over onze samenwerking

"Handig is dat we met Docufiller niet gebonden zijn aan een drukker.” En: “Je hebt direct een eindproduct, een ontwerp hoeft dus niet heen en weer van ons naar de vormgever en vice versa voordat het definitief is.” - Rosanne Roxs, Senior Marketing en Communicatieadviseur

Lees het interview met Valkenhof

Brochure Valkenhof gemaakt met Docufiller

Flyer Valkenhof gemaakt met Docufiller