Achter de schermen: Esther

Achter de schermen: Esther

6 juli 2020

Vandaag stellen we je graag voor aan Esther, onze accountmanager en salestijger ;-) . Ze gaat altijd met plezier naar het werk en aan de telefoon heb je haar enthousiasme vast al eens door horen klinken. Lees hier wat ze graag doet en waar je haar voor wakker mag maken. 

Wat deed je voordat je bij Docufiller kwam?

Hiervoor werkte ik ruim 14 jaar bij een uitgeverij/organisatiebureau op de salesafdeling. Ik deed daar voornamelijk advertentieverkoop voor vakbladen, en gaf leiding aan het verkoopteam. Na 14 jaar vond ik het tijd om wat nieuws te zoeken.

 

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik heb gereageerd op de vacature die online stond. Maar eerst had ik contact met Frank die ik al kende uit mijn woonplaats. Gelukkig werd ik uitgenodigd, en vlak voor mijn 50ste verjaardag ben ik de nieuwe uitdaging aangegaan.

 

Hoe omschrijf je jouw functie?

O, ik doe echt van alles. Ik ben nog steeds bezig met sales (vooral richting zorg- en onderwijs instanties), waar ik in eerste instantie ook voor aangenomen was. Maar door een natuurlijke verschuiving van taken binnen Docufiller gaat tegenwoordig mijn meeste tijd meer zitten in accountmanagement (relatiebeheer). Wat ook echt heel erg leuk is.

 

“Ik ga écht nooit met tegenzin naar het werk.”

 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De diversiteit is leuk en het product blijft uitdagend omdat er steeds nieuwe dingen ontwikkeld worden. Daardoor blijf ik leren en blijf ik scherp. Ook het contact met klanten is fijn, vooral omdat ik nu over een langere periode contact heb met klanten in mijn rol als accountmanager. Dat is persoonlijker en je leert elkaar beter kennen. En niet te vergeten, de toffe collega’s. Helaas zie ik die momenteel niet allemaal zo vaak als ik zou willen. De helft werkt ongeveer thuis op dit moment door het Corona virus.

 

Wat zijn de pittige kanten van je functie?

Wat ik leuk vind is vaak ook pittig, meebewegen met de markt en het product. Scherp en alert blijven in deze sector. De techniek gaat maar door.

 

Wat zijn de kersjes op de taart?

Als je klanten blij zijn (en dat laten horen) als je ze hebt kunnen helpen. Ook met support. Zodat ze makkelijker kunnen werken.

Corona geeft inzicht in het eenvoudig gebruik van Docufiller. Veel klanten gaan er nu echt optimaal gebruik van maken. Mede doordat we extra inlogs vrijgaven begin van de Corona-periode. Door Corona zijn er de laatste tijd ook veel positieve ervaringen gedeeld. Heel fijn als je een klant zo kunt helpen optimaal gebruik te maken van ons product.

 

Hoe zie jij de toekomst van Docufiller?

Positief, zeker met de komst van Docufiller 2.0. Naast positief ook groeiende met steeds meer bereik in Nederland, maar ook in het buitenland. We zijn afgelopen jaar van start gegaan in België en dat heeft al een aantal leuke klanten opgeleverd.

 

“Allen voor één, en een voor allen. Geen hindernis is te groot.”

 

Hoe zou je de sfeer binnen het team omschrijven?

Allen voor één, en een voor allen. Geen hindernis is te groot. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten waar gebruik van gemaakt wordt. De bereidwilligheid van collega’s is groot, iedereen steunt elkaar.

 

compilatie-esther.png

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Lekker (en gezond) eten. Verder sport ik best veel, lees ik graag een goed boek en houd ik ervan om met vrienden lekker een wijnavondje of tripjes maken. In de overige vrije tijd ben ik graag creatief bezig (zoals breien) en bezoek ik graag een concert of ga ik naar het theater.

 

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Liever nergens voor. Maar misschien dan voor drop én pure chocolade met noten. Met noten mag ik normaal niet van mezelf, die pak ik al bij mijn kwark…

 

Wat is het leukste wat je afgelopen maanden hebt gedaan?

Doordat je veel meer binnen zat door het coronavirus gingen we steeds meer spelletjes doen, scrabble en kaarten. Dat verdwijnt nu weer een beetje, dat is wel jammer.

 

Wat is jouw guilty pleasure?

Eten wat heel lekker is en wat ik van mezelf niet mag. Weet niet of het echt een guilty pleasure is maar ik kijk graag naar First Dates, de Engelse versie.

 

 

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Over Docufiller
Terug