Achter de schermen: Kelly

Achter de schermen: Kelly

1 juli 2021

Graag stellen we je voor aan Kelly, onze kersverse collega. Een ervaren en super enthousiaste accountmanager. Lees hier wat ze zo leuk vindt aan relatiebeheer en wat haar guilty pleasures zijn.  

Wat deed je voordat je bij Docufiller kwam?

Hiervoor werkte ik 4,5 jaar als accountmanager bij een vastgoedbeheerder in Eindhoven. Daar leidde ik o.a. de Vergadering van Eigenaren, daarvoor trof ik alle voorbereidingen en maakte de begrotingen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Olav, en daarmee Docufiller, kende ik al omdat we eerder al eens samengewerkt hebben. Via dat contact zijn we in gesprek gegaan om te kijken of er een match was. Gelukkig kreeg ik de kans om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Hoe omschrijf je jouw functie?

Veelzijdig. Het loopt uiteen van telefoontjes aannemen, bellen naar aanleiding van aanvragen en natuurlijk het accountmanagement zelf, dat is ook echt iets wat helemaal bij mij past. Ik wil graag dat onze klanten efficiënt en met plezier met Docufiller werken. 

“Mijn energie kan ik helemaal kwijt in de werkzaamheden rondom het relatiebeheer” 


Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het directe klantencontact is toch wel echt het leukste. Daarnaast zijn het in ontvangst nemen van enthousiaste reacties nadat de templates naar wens zijn opgeleverd natuurlijk ook erg prettig. Verder zijn de nieuwe mogelijkheden van het product en de ontwikkelingen in het bedrijf erg interessant.

Wat zijn de pittige kanten van je functie?

In de eerste maand vond ik alles pittig, alles was vrij nieuw voor mij wat betreft Docufiller. Maar door de duidelijke uitleg en het meeluisteren bij collega’s was ik vrij snel gewend en zit ik inmiddels helemaal op mijn plek. Natuurlijk blijven we altijd leren want alles blijft zich ontwikkelen, dat maakt het juist ook weer leuk! 

Wat zijn de kersjes op de taart?

Als je klanten blij zijn en dat laten horen als je ze hebt kunnen helpen. Na de eerste training die ik, door het Corona virus, online gegeven heb, ontving ik direct een mail van de contactpersoon met een mooi compliment. Vooraf was ik wel wat zenuwachtig hoor… Maar dat soort complimentjes zijn dan de kersjes. 

Hoe zie jij de toekomst van Docufiller?

Volop in ontwikkeling! Zowel Docufiller als ik.

“Ik kwam in een warm bad terecht”

Hoe zou je de sfeer binnen het team omschrijven?

Na 4,5 jaar bij mijn oude werkgever te hebben gewerkt vond ik het best spannend om die vertrouwde omgeving en leuke collega’s te verlaten, maar ik ben echt in een warm bad terecht gekomen binnen Docufiller.

 

Compilatie_interview_KS.jpg

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik breng graag tijd door met vriendinnen om te shoppen, samen leuke uitstapjes te maken en genieten tijdens de borrelavondjes. Verder ga ik graag op wintersport en tennis ik. In de overige (vrije) tijd ga ik vaak leuke dingen doen met én genieten van ons zoontje Dex.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Liever niet wakker maken... Maar als het toch moet, dan voor Tony Chocolonely karamel zeezout of een aardbeien milkshake van McDonalds. 

Wat is het leukste wat je afgelopen maanden hebt gedaan?

Wij zijn net verhuisd. Met de verhuizing en bijkomende verbouwing hebben we het erg druk gehad de laatste tijd, en zijn ontzettend blij met het resultaat in ons nieuwe huis! 

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik kijk graag naar programma’s zoals Love Island en Temptation Island. 

 

Dit blog is geschreven door Laura Mollen 

 

 

Categorie: Over Docufiller
Terug