Eenvoudig besparen
Photo by Alain Pham on Unsplash

Eenvoudig besparen

27 augustus 2018

Op Prinsjesdag (18 september) maakt de overheid traditiegetrouw een aantal veranderingen voor het komende jaar bekend op financieel gebied. Veel, zo niet alle organisaties, staan (nu al) onder druk om de kosten te drukken. Wij leggen je graag uit hoe jouw organisatie direct op het communicatiebudget kan besparen met Docufiller.

Eenvoud en kostenbesparingen zijn onze voornaamste troeven. Bij ons staat niet de techniek maar de gebruiker centraal. Wij hebben daarom een opmaakprogramma bedacht dat zo gebruiksvriendelijk is, dat iedereen ermee kan werken. Afhankelijk van de communicatiebehoefte besparen organisaties duizenden tot tienduizenden euro’s per jaar en verbeteren daarnaast vooral hun communicatiekracht.

Het ‘nieuwe werken’ én in de cloud

Docufiller werkt in de cloud. Je hebt alleen een computer en een internetverbinding nodig. Voordeel is dat organisaties zelf niet hoeven te investeren in complexe infrastructuren en altijd werkplekonafhankelijk kunnen werken. Je hebt altijd en overal toegang tot je communicatiemiddelen.

Snel en eenvoudig communiceren

Eenvoudig, sneller, flexibeler en tegen veel minder kosten kun je middelen in de huisstijl opmaken of aanpassen, doordat wij ontwerpen omzetten naar slimme templates die de huisstijl bewaken. Het plaatsen van een andere tekst en/of beeld in een e-mailing, webbanner, leaflet of nieuwsbrief, maar wel altijd in de juiste huisstijl, wordt zo een fluitje van een cent. Bespaar zo direct ook op DTP- en opmaakkosten.

Jouw eindproduct kent een kortere doorlooptijd en je bespaart dus niet alleen op kosten maar ook op tijd.

Alles in één

Een opmaakprogramma inclusief beeldbank waarmee je veilig bestanden kunt opslaan en beheren, e-mailing software om onbeperkt eenvoudig professioneel ogende mailings te verzenden. Je hebt dus geen verschillende tools (en bijbehorende abonnementen) nodig om deze verschillende middelen te communiceren.

Vrijheid en flexibiliteit voor een vast bedrag per jaar.

Onafhankelijk

Je wordt (indien gewenst) onafhankelijk van vaste leveranciers zoals drukkerijen en reclamebureaus. Je kunt zelf middelen opmaken en een drukgereed bestand (zoals certified PDF) produceren, waar de meeste drukkerijen mee overweg kunnen. En anders stellen wij het zo voor je in zoals de drukkerij het graag wenst.

Altijd up-to-date

Docufiller blijft doorontwikkelen en optimaliseren. De updates voeren we gratis en automatisch uit, zonder dat je daar iets van merkt. Je bent dus altijd up-to-date.

Persoonlijk advies

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele anderen, óók kosten bespaart met Docufiller. Vooraf kunnen wij de besparing uitrekenen voor jouw organisatie.

Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Informatie en inspiratie
Terug