Slimme templates
Photo by Keagan Henman on Unsplash

Slimme templates

20 september 2018

Wist je dat onze templates eenvoudig inzetbaar zijn naar gebruik en behoefte? Denk hierbij aan visitekaartjes of certificaten. Soms heb je er maar één nodig maar het kan ook voorkomen dat je ineens een hele batch wilt maken met verschillende gegevens.

Docufiller kan het zo instellen dat je kunt kiezen voor een eenmalige opmaak of voor een import vanuit Excel. Het document wordt in het laatste geval automatisch gevuld met de gegevens die vooraf bepaald zijn.

Heel eenvoudig en volledig geautomatiseerd.

 

automatisch-vullen-visitekaartjes-3.jpg 

Meerdere documenten op 1 vel

Het kan ook voorkomen dat je bijvoorbeeld 10 visitekaartjes of badges op 1 A4 wilt printen. Ook dat kunnen we voor je inrichten in de template. We kunnen bijvoorbeeld de gegevens van 1 visitekaartje tien keer kopiëren zodat je de gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Of kies voor 10 unieke kaartjes op 1 vel.

 

Meerdere formaten binnen 1 opmaak

Soms maak je een A3 poster op en bedenk je achteraf dat het fijn zou zijn om deze ook in A4 formaat te hebben voor intern gebruik. Wij kunnen een keuze koppelen zodat je kunt kiezen uit verschillende formaten. Je maakt het document dan maar 1 keer op en kiest voor een andere output.

 

Meerdere huisstijlen binnen 1 opmaak

Heb je meerdere locaties of afdelingen met andere logo’s en/of kleurstellingen dan kunnen we dit ook implementeren zodat je eenvoudig zelf binnen dezelfde template een andere stijl kunt kiezen.

Optimale flexibiliteit met behoud van de huisstijl.

 

Er zijn vast nog wel meer handige oplossingen te bedenken! De keuze is reuze.
Neem contact met ons op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Bellen kan ook: +31 (0)40 204 42 50.

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Informatie en inspiratie, Innovatie en tips
Terug