Wereldprimeur brengt ons in de Innovatie Top 100

Wereldprimeur brengt ons in de Innovatie Top 100

17 juni 2020

Docufiller staat niet stil en dat laten we horen! Met onze innovatieve techniek voor e-mailings met vormvrijheid staan we nu in de KVK Innovatie Top 100! De mooiste innovatie-etalage van Nederland.

Elk jaar organiseert de KvK een verkiezing voor de meest innovatieve bedrijven in Nederland. Na de eerste selectie van een top 400, staan we nu in de tweede ronde in de top 100! Deze 100 bedrijven worden beoordeeld op de impact voor de branche en de samenleving, originaliteit en groeipotentie. Dus dat zit wel goed. Op naar de top 10!

 

Waarom deze innovatie?

Tot nu toe werd de huisstijl in e-mailings sterk beperkt, door het alleen kunnen gebruiken van rechthoekige foto's en afbeeldingen. Na de introductie van onze wereldprimeur op HTML-gebied, in het najaar van 2019, kunnen organisaties veel beter én eenvoudig gebruik maken van e-mailings vanuit de visualisatie van het merk en de eigen huisstijl. Docufiller doorbreekt daarmee de merkgebonden beperkingen die verbonden zijn aan HTML-mailings.

 

Ik wil meer weten over deze innovatie

 

Bijdrage aan een betere wereld

E-mailings zijn vanuit het MVO-perspectief een goed instrument om digitaal (duurzaam) te communiceren met jouw doelgroep en personeel. Omdat dankzij deze unieke technologie, e-mailings een nog volwaardiger communicatiemiddel worden, levert Docufiller daarmee een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daarmee aan een betere wereld.

 

primeur-vormvrijheid-opmaak-mailing-staand.pngWat houdt onze innovatie in?

Unieke vormvrijheid in e-mailings dankzij nieuwe techniek. Docufiller heeft een nieuwe techniek ontwikkeld zodat je rechtstreeks vanuit het opmaken van je html mailing een afbeelding plaatst in de vorm die jij vooraf bepaalt. Denk daarbij aan afbeeldingen met of zonder tekst in het huisstijl lettertype, met achtergrondkleur eromheen, een afgeronde hoek of raster, noem het maar. Ook gebruikers zonder grafische achtergrond of -ervaring kunnen heel eenvoudig zelf e-mailings opmaken geheel binnen de huisstijl van de organisatie.

 

Voordelen voor organisaties

  • Geen grafisch vormgever nodig om afbeeldingen op te maken voor e-mailings.
  • Directe besparing in tijd én kosten.
  • E-mailings altijd aansluitend op de bestaande huisstijl, ongeacht of deze een complexe vormentaal heeft. 

Alle grafische kennis die je nodig hebt zit al in Docufiller. Je hebt voor ons online opmaakprogramma enkel een internetverbinding nodig. Daardoor heb je altijd en overal toegang tot al je communicatiemiddelen. 

 

Bekijk hier onze inschrijving bij de KVK Innovatie Top 100


Benieuwd naar wat Docufiller nog meer voor je kan betekenen?

Onze professionals staan je graag te woord. Neem contact met ons op of vraag direct een gratis (online) demo aan.

 

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Over Docufiller
Terug