Case: Ymere

Huisstijloplossing voor Ymere

Woningcorporatie Ymere is werkzaam in de Metropoolregio Amsterdam (Amsterdam, Almere, Haarlem, Haarlemmermeer en Weesp). Met ruim 900 betrokken medewerkers werken ze aan goede en betaalbare huisvesting. Ze hebben 70.000 sociale huurwoningen in deze regio voor mensen met een bescheiden inkomen.

Klantcase:
Woningcorporatie Ymere was op zoek naar een opmaaktool waarmee ook mensen buiten de communicatie-afdeling eenvoudig middelen in de huisstijl kunnen maken. Ook wilden zij besparen op kosten en vormgeving.

Oplossing:
Met Docufiller maakt Ymere sinds 2011 allerlei (digitale) communicatiemiddelen zoals posters, jaarverslagen, uitnodigingen, HTML-mailings en brochures helemaal volgens de huisstijl. Zij hebben een uitgebreide beeldbank waar zij zelf beelden kunnen kiezen. 

Besparing op kosten, efficiency en eenvoud gaven de doorslag voor Ymere om voor Docufiller te kiezen.

Dit zegt onze klant over onze samenwerking

"Besparing op hoge kosten, vormgeving en snellere afstemming met de interne klanten. Mensen buiten de communicatie-afdeling ook in de gelegenheid stellen om eenvoudig mooie middelen in huisstijl te produceren inclusief huisstijlbewaking. Daarnaast spreekt de eenvoud van Docufiller ons erg aan.” - Roine Rijks, communicatiemedewerker

Lees het interview met Ymere