Docufiller op CorporatiePlein 2023, zien we je daar?

Docufiller op CorporatiePlein 2023, zien we je daar?

4 juli 2023
Wanneer:   14 september 2023
Waar:   Houten Expo
 Wat:   innovatiebeurs voor woningcorporaties

Corporaties hebben veel communicatiemiddelen, die op diverse manieren ingezet worden. De huisstijl wordt vaak niet consequent gebruikt, waardoor de uitstraling niet meer eenduidig (of) expliciet voor de corporatie is. En dat is nu net zo belangrijk voor de herkenbaarheid van Corporaties. Docufiller helpt ook corporaties hier grip op te krijgen en vertelt daar meer over op 14 september tijdens CorporatiePlein. We lichten hier alvast een tipje van de sluier op van wat we tijdens de vakbeurs laat zien.


Dit staat centraal op onze stand op CorporatiePlein 2023

Uiteraard staat het product Docufiller centraal. Dit is een online brand portal. Zo krijgen marketing- en communicatieadviseurs meer grip op de huisstijl. Door de slimme combinatie van brand templates, e-mailing software en een goed georganiseerde mediabank (DAM) wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar houd je ook tijd over voor andere zaken en zorg je voor een sterk merk en herkenbaarheid.

Voor deze informatie kunnen bezoekers bij ons terecht tijdens de beurs

Onze professionals staan op CorporatiePlein klaar om jouw vragen te beantwoorden over hoe een online brand portal toepasbaar is voor corporaties en wat de voordelen voor jou kunnen zijn.

Tijdens een kennismaking op onze stand laten we graag een demonstratie zien van Docufiller. We gaan ook graag met bezoekers in gesprek over hoe zij hiermee hun communicatiekracht kunnen verbeteren, intern en extern, centraal en decentraal.

Op dit vlak kunnen wij corporaties écht verder helpen

Wij helpen marketing- en communicatieadviseurs van corporaties echt verder bij ongecompliceerd brandmanagement, ongeacht de grootte van de organisatie. Met de Docufiller online brand portal creëer, distribueer en beheer je snel en gemakkelijk al je communicatie-uitingen, zonder grafische kennis. Of je het nu zelf gebruikt, jouw collega op een andere locatie of een ketenpartner; door het gebruik van templates is alles consistent in de juiste huisstijl en van hoge kwaliteit.

Met de mediabank kunnen corporaties direct al hun afbeeldingen benaderen en inzetten voor onder andere flyers, brochures, social media banners, posters, bouwborden, huisbladen en e-mailings.

Zien we je 14 september in Houten?

Docufiller is op CorporatiePlein te vinden op stand 33.
Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Kun je niet wachten tot 14 september en ben je al benieuwd naar de mogelijkheden van Docufiller, vraag dan al direct een 1-op-1 demonstratie aan. We laten je dan vol enthousiasme een sneak preview van onze nieuwe generatie Docufiller zien.

Categorie: Innovatie en tips
Terug