Vrijblijvende offerte

Relatiemanager

Zin om de connectie-expert uit te hangen? Als Relatiemanager bij Docufiller (nabij Eindhoven), mag je de klantentafel dekken met jouw charme!

Je luistert naar klanten, knikt begrijpend en komt dan met briljante oplossingen die hun dag maken. Geen saaie papierwinkel hier - we gaan voor klantrelaties die net zo soepel zijn als onze software. Kom erbij en laat je relatie-magie los!

 

Solliciteer direct  

Wat ga je doen als Relatiemanager?

Ben jij een kei in het onderhouden van relaties? Als Relatiemanager bij Docufiller ben je de schakel tussen ons bedrijf en onze gewaardeerde klanten. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten, en voor het identificeren van kansen voor groei en samenwerking. Je bent een uitstekende communicator en in staat om effectief te onderhandelen en te adviseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met bestaande klanten.
 • Identificeren van mogelijkheden voor upselling en cross-selling.
 • Luisteren naar de behoeften van klanten en deze vertalen naar oplossingen met behulp van Docufiller's producten en diensten.
 • Fungeren als het primaire aanspreekpunt voor klanten en het beheren van vragen, feedback en eventuele problemen.
 • Samenwerken met interne teams zoals sales, productontwikkeling en klantenservice om klanttevredenheid te waarborgen.
 • Verzamelen van klantfeedback en verstrekken van waardevolle inzichten aan het managementteam.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Begin je dag met een lach en een verse kop koffie in ons gezellige kantoor in Waalre. Duik in je agenda en zet de klantrelaties bovenaan je lijst. Van geruststellende gesprekken tot bruisende brainstormsessies met ontwikkelingsteams, elke dag is gevuld met nieuwe uitdagingen en kansen. Sluit de dag af met een voldaan gevoel, wetende dat je waarde hebt toegevoegd aan het succes van onze klanten. En morgen? Dan begint het avontuur opnieuw!

Wat bieden we je aan?

"Word onderdeel van ons team en geniet van de voordelen! Bij Docufiller, gelegen in een prachtige groene omgeving met uitstekende bereikbaarheid, bieden we meer dan alleen een baan:

 • Een competitief fulltime salaris tussen €3000 - €4000 bruto per maand.
 • Direct een parttime (24 uur) jaarcontract in dienst bij Docufiller.
 • 28 vakantiedagen (fulltime) om tot rust te komen. 
 • Een eigen, sfeervol kantoor waar je in alle rust kunt werken.
 • Een op maat gemaakt persoonlijk ontwikkelplan om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.
 • Flexibiliteit met de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • De kans om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen in onze applicatie.
 • En last but not least, een hecht en informeel team waar naast werk ook ruimte is voor sociale interactie en gezelligheid."

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Docufiller, het creatieve brein achter het meest gebruiksvriendelijke online opmaakprogramma dat je ooit zult vinden! Ons gezellige hoofdkantoor is gevestigd in het mooie Waalre, vlakbij de bruisende stad Eindhoven.

Bij Docufiller zijn we er trots op dat we grote en middelgrote organisaties in heel Nederland en België van dienst zijn. Of het nu gaat om één enkele locatie of meerdere vestigingen, we staan altijd klaar om onze klanten te helpen stralen!

Ons doel? De klanten de kracht geven om moeiteloos communicatiemiddelen te creëren, te delen en te digitaliseren - zonder dat je een grafisch genie hoeft te zijn! Met onze tool kun je alles maken, helemaal in de huisstijl van jouw organisatie. Hoe cool is dat?

Wat vragen we van de nieuwe Relatiemanager?

Als jij barst van enthousiasme, positiviteit en gedrevenheid, dan ben jij onze match made in heaven! Ervaring met online producten en/of grafische omgevingen is een leuke bonus, maar geen vereiste. Herken je jezelf daarnaast in onderstaande beschrijving? Dan hebben we zeker een klik!

 • Je hebt een natuurlijke commerciële drive.
 • Communicatief vaardig? Een fluitje van een cent voor jou!
 • Verantwoordelijkheid nemen en doorzettingsvermogen tonen zitten in je DNA.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Bekendheid met verschillende computersystemen, zoals CRM-pakketten, mailprogramma's en sociale media-kanalen.

Hoe nu verder?

Ben je net zo enthousiast over deze functie als wij? Is het tijd voor een nieuwe stap in je carrière? Voordat we daar zijn, laten we eerst de volgende stap zetten: solliciteer door op de groene knop te klikken of gewoon via whatsapp. Heb je liever een informeel gesprek om meer te weten te komen? Geen probleem! Je kunt ons ook bereiken via e-mail: moniek@sms-intermediair.nl of ons gewoon even bellen op 040-2114075. Als je in de buurt bent, loop dan gerust even binnen voor een kopje koffie en een praatje. We kijken ernaar uit om van je te horen! 

Soliciteer direct

 

Werving verloopt exclusief via SMS-intermediair.