Achter de schermen: Christine

Achter de schermen: Christine

9 maart 2023

Christine Horsten, onze nieuwste collega, geeft antwoord op onze brandende vragen. Pittige kanten heeft ze nog niet ervaren wel wordt ze al happy als klanten mooie middelen hebben gemaakt en onze service waarderen. Weten wat haar kersjes op de taart zijn? Lees snel verder!  

Wat deed je voordat je bij Docufiller kwam?

Als accountmanager heb ik 15 jaar gewerkt in de reclamebranche bij Omroep Brabant en de dagbladen van DPG. Daarna heb ik als salesmanager en online marketing coördinator in het onderwijs en detachering gewerkt.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Ik zag de vacature, reageerde, had een leuk gesprek met Olav en Frank en ben hier 1 september 2022 begonnen. Dat ging lekker vlot.

Hoe omschrijf je jouw functie?

Op de vacature stond accountmanager, ik zeg liever relatiemanager. Dit houdt in dat ik veelvuldig in contact ben met de klanten via mail, telefoon en op locatie bij de klant. Waar de communicatieproblemen, -behoeften en -doelstellingen van de klant liggen breng ik in kaart. Daarna kijk ik samen met de klant of de templates daar nog bij aansluiten bij de wensen, en bij de huidige huisstijl en bespreek ik of er uitbreidingen nodig zijn voor flyers, visitekaartjes, HTML-Nieuwsbrieven, posters, social media banners etc.

Daarnaast verzorg ik trainingen op locatie. Hoe gebruik je Docufiller en welke functionaliteiten zitten er in deze online brand portal die het je vergemakkelijken om communicatiemiddelen op te maken.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het klantencontact waarbij ik happy ben als zij mooie communicatiemiddelen kunnen vervaardigen met Docufiller. Daarbij de samenwerking met mijn collega’s. Samen hebben we SERVICE hoog in het vaandel staan en dat waarderen onze klanten enorm.

"De pittige kanten van mijn functie heb ik tot op heden nog niet ervaren."

Wat zijn de kersjes op de taart?

De waardering en dankbetuigingen van klanten vanwege onze uitstekende en snelle service.

Daarnaast het feit dat ik op loopafstand van het werk woon, dus als ik niet onderweg ben naar klanten in Friesland, Noord-Holland, Limburg, België, Zeeland of waar dan ook, dan ben ik in no time op kantoor.

Hoe zie jij de toekomst van Docufiller?

We staan aan de vooravond van de grote lancering van ons vernieuwde platform. Alle moderne technieken zitten hierin verwerkt. Dit positioneert Docufiller nog sterker in de markt. Daarnaast groeien we gestaag in Nederland en breiden we uit naar het buitenland. In België bedienen we al een groot aantal gemeenten, onderwijs- en zorginstellingen. Dit willen we nog verder uitrollen in Europa.

 

Hoe zou je de sfeer binnen het team omschrijven?

Het Docufiller team is een eenheid waarin we SAMEN aan iets moois werken.

  

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik maak graag mooie rondreizen. Vele uithoeken van de wereld heb ik dan ook al gezien. Azië is favoriet, hoewel de West- en Oostkust van de USA, Noorwegen en Zuid-Afrika ook fantastisch zijn.
Daarnaast ben ik onlangs weer gaan studeren: HBO-bachelor Vertaler Spaans, dus wat mij betreft mag Docufiller ook uitbreiden richting Spanje. 

Verder golf ik regelmatig en ben ik dol op het creëren van mooie BBQ-gerechten op het “eitje”.

compilatie-christine-2.png

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Voor verrassingen mag je me wakker maken. Zeker als het om een beleving gaat zoals spontaan op reis gaan.

Wat is het leukste wat je afgelopen maanden hebt gedaan?

We hebben thuis een “Christmas Wonderland in the backyard” georganiseerd voor vrienden. Vuurkorven, bratwurst, glühwein en marshmallows in een sfeervolle Kerst-ambiance. 

Ook onze reis naar Noorwegen was fantastisch.

Wat is jouw guilty pleasure?

Oh, die heb ik meerdere. Snap alleen niet waarom die guilty pleasures worden genoemd. Ik bedoel, wat is er mis met: country muziek (met als favoriet Dolly Parton), Helene Fischer en zoetsappige kerstfilms? Trouwens, de hele aanloop naar Kerst vind ik geweldig. Qua eten heb ik er ook wel een paar: mini-frikandellen (uiteraard met mayo), apekoppen en kipvleugeltjes.

 

 

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Over Docufiller
Terug