"Tijd- en kostenbesparing, huisstijlbewaking, goede backoffice en support"

Huisstijloplossing voor Rijn IJssel

Rijn IJssel leidt échte vakmensen op. Mensen die zich blijven ontwikkelen: als vakman of vakvrouw én als zelfstandig en kritisch denkend individu.

Klantcase:
Rijn IJssel was op zoek naar een snelle, eenduidige manier om diverse communicatiemiddelen te maken. Een eenvoudige tool waarmee ook andere afdelingen dan Marketing & Communicatie zelf communicatiemiddelen binnen de huisstijl konden maken en aanpassen. 

Oplossing:
Sinds maart 2016 gebruikt Rijn IJssel Docufiller, inclusief de modules Docupages, E-mailings en Mediabank. 21 actieve gebruikers werken ermee.

Tijd- en kostenbesparing, huisstijlbewaking, de goede backoffice en support hebben de doorslag gegeven voor het gebruik van Docufiller.

 

Een aantal voorbeelden van de communicatiemiddelen gemaakt met Docufiller:

 Goede backoffice en support

"Tijd- en kostenbesparing, huisstijlbewaking, goede backoffice en support hebben de doorslag gegeven voor het gebruik van Docufiller."

Marijke van Loenen, beleidsmedewerker Marketing & Communicatie

Lees het interview met Rijn IJssel

De voorbeelden zijn oneindig

Denk aan whitepapers, nieuwsbrieven, (bladerbare) folders, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties, menukaarten, stoepborden, certificaten, (interne) e-mailings en ga zo maar door.

Onze professionals helpen je graag verder.
Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud

 

Referenties: dit vinden anderen van ons