Kerstgroeten met Docufiller

Kerstgroeten met Docufiller

12 november 2018

Terwijl het land in Sinterklaassferen komt kijken we met Docufiller alweer iets verder vooruit. Zodra de goedheiligman het land verlaat, staat kerst en het einde van het jaar voor de deur.

Het kerstgevoel staat voor gezelligheid, verbondenheid en bezinning. Niet voor niets grijpen veel organisaties de laatste weken van het jaar aan om terug te kijken en vooral klanten, medewerkers en relaties te voorzien van een mooie kerstgroet, nieuwjaarswens, kerstgeschenk en/of kerstborrel.

Kerst als kans voor een persoonlijk bericht


Kerst is een mooie kans je organisatie nog eens positief onder de aandacht te brengen. Houd er wel rekening mee dat je niet de enige bent die een kerstgroet stuurt. Kerstgroeten die herkenbaar en origineel zijn en vooral verder geen commerciële bijbedoelingen hebben krijgen de meeste aandacht en waardering. Een authentieke boodschap die past bij je organisatie is makkelijker dan je denkt. Gebruik bijvoorbeeld een foto van het bedrijfspand, een teamfoto en zorg dat je direct ziet wie de afzender is. Vergeet ook niet de juiste huisstijl toe te voegen.

Ook al in kerstsferen?

Ben jij al druk met de organisatie van de kerstborrel, kerstmarkt of al druk bezig met de kerstpakketten? Krijgen medewerkers, klanten, relaties, studenten, bewoners of patiënten jouw kerstgroet persoonlijk, digitaal of per post?

Wist je dat je ook schitterende kerstkaarten, aankondigingsposters of kerstmails volledig in huisstijl kunt maken met Docufiller? Zo is je kerstgroet persoonlijk, volledig in kerstsfeer en toch helemaal volgens huisstijl en dus herkenbaar.

Inspiratie

We zijn de archieven ingedoken en hebben enkele mooie voorbeelden gevonden van afgelopen jaren. Kom alvast lekker in de kerstsfeer en laat je inspireren door andere Docufiller gebruikers.

kerst-valkenhof.jpg

Dickens Kerstmarkt aankondigingsposter
van Valkenhof

  kerst-rijnijssel.jpg

Uitnodiging Kerstfeest van Rijn IJssel

 

kerst-humanitas.jpg

Feestkaart van Humanitas

         

kerst-azora.jpg

Save the date van Azora

 

kerst-ymere.jpg

Ymere: gesloten tijdens de feestdagen

 

kerst-docufiller.jpg

E-mailing: bereikbaarheid Docufiller
tijdens de feestdagen

 

Deel je kerstgroet met ons!

Heb je een leuke kerstgroet of kerstaankondiging gemaakt? Deel met ons je voorbeelden. Dan voegen we je toe aan dit inspiratielijstje.

Hulp nodig?

Met Docufiller is een kerstgroet in een handomdraai gemaakt. Speciale wensen voor de decembermaand? Neem dan contact op met ons, we denken graag met je mee!

 

blog-maartje-eradus.pngDit blog is geschreven door
Maartje Claassen-Eradus - Contentmarketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Informatie en inspiratie
Terug