Humanitas logo wit

"Groot voordeel vind ik dat je de nieuwsbrief zelf kunt opmaken."

Eenvoudige opmaakoplossing voor Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Hun vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

Klantcase:
Humanitas was al langere tijd op zoek naar een systeem om zelf eenvoudig communicatiemiddelen mee vorm te geven. Ook zochten ze naar een manier om naar alle vrijwilligers gemakkelijk digitale nieuwsbrieven te versturen.

Oplossing:
Met Docufiller kunnen ze nu zelf posters, flyers, ansichtkaarten, webbanners maken zonder gebruik te maken van een externe vormgever. Met de module E-mailings sturen zij nieuwsbrieven die helemaal voldoen aan hun huisstijl.

De eenvoud van de opmaakapplicatie gaf de doorslag voor Humanitas om voor Docufiller te kiezen.

 

Een aantal voorbeelden van de communicatiemiddelen gemaakt met Docufiller:
Klik voor een vergroting.

Nieuwsbrief zelf aanpassen

"Groot voordeel vind ik dat je alles zelf kunt doen. We hebben in het verleden ook wel eens een nieuwsbrief gemaakt met een externe vormgever. Dan ben je toch veel tijd kwijt om alles af te stemmen. Elke komma die verkeerd staat, kost je weer een telefoontje of e-mailtje. Nu kun je het gewoon zelf aanpassen.”

Communicatie & PR, Humanitas

Lees het interview met Humanitas

De voorbeelden zijn oneindig

Denk aan whitepapers, nieuwsbrieven, (bladerbare) folders, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties, menukaarten, stoepborden, certificaten, (interne) e-mailings en ga zo maar door.

Onze professionals helpen je graag verder.
Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud

 

Referenties: dit vinden anderen van ons