"Nu maken we zelf snel elke folder en elke flyer."

Huisstijlapplicatie voor Meandergroep

Meander is er voor iedereen; jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond. Om die reden bieden ze diensten aan waar hun klanten hun hele leven gebruik van kunnen maken, op het gebied van preventie, welzijn, wonen, zorg en gemak. MeanderGroep is werkzaam in de regio Parkstad en aangrenzende gebieden.

Klantcase:
Meandergroep was op zoek naar een online opmaakprogramma om zelf snel visitekaartjes, folders en flyers te kunnen maken.

Oplossing:
Met Docufiller maakt Meandergroep sinds 2013 (digitale) communicatiemiddelen zoals flyers, folders/brochures, HTML-mailings, nieuwsbrieven en visitekaartjes. Omdat zij niet meer voor alle middelen hun reclamebureau hoeven in te schakelen, levert dit een forse tijd- en kostenbesparing op. 

Meandergroep heeft ook een eigen beeldbank en maakt gebruik van Docupages om zelf bladerbare brochures te maken.

 

Een aantal voorbeelden van de communicatiemiddelen gemaakt met Docufiller:

Kostenbesparing

"De kostenbesparing halen we uit het niet meer voor alle folders en flyers inzetten van ons dure reclamebureau. Voorheen maakte ons reclamebureau elke folder en elke flyer, nu maken we deze snel zelf."

Zorgorganisatie Meandergroep

Lees het interview

De voorbeelden zijn oneindig

Denk aan whitepapers, nieuwsbrieven, (bladerbare) folders, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties, menukaarten, stoepborden, certificaten, (interne) e-mailings en ga zo maar door.

Onze professionals helpen je graag verder.
Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud

 

Referenties: dit vinden anderen van ons