Terug naar cases

Klant aan het woord
MeanderGroep

Sinds begin 2013 werkt zorgorganisatie MeanderGroep Zuid-Limburg met Docufiller. Lees hoe ze bij MeanderGroep tijd en kosten besparen met ons product. Vanwege de eenvoud kan vrijwel iedereen met Docufiller werken. Ook bij MeanderGroep werken meerdere mensen met Docufiller.

Waarom Docufiller?

“Wij besparen heel erg veel tijd door bijvoorbeeld zelf de visitekaartjes te maken. Voorheen moesten we wachten op de drukproef en op het drukwerk zelf. Nu maken we de kaartjes zelf in Docufiller, laten we ze in onze eigen repro drukken en hebben we de kaartjes vaak dezelfde dag nog op ons bureau liggen! De kostenbesparing halen we met name uit het niet meer voor alle folders en flyers inzetten van ons (dure) reclamebureau. Voorheen maakte ons reclamebureau elke folder en elke flyer, nu maken we deze (heel snel) zelf. Dit levert heel veel tijd- en kostenbesparing op!”

Wat vinden de gebruikers ervan?

“Wij zijn heel erg tevreden over Docufiller. Het is zeer gebruikersvriendelijk en het eindresultaat is heel goed. Ook de implementatie is prima verlopen. Als er al probleempjes waren, werden die snel opgelost.”

Hoe heeft u de implementatie aangepakt?

“Een dagdeel reserveren in agenda voor de instructie. Daarna zijn we gewoon aan de slag gegaan. Het programma is zo gebruikersvriendelijk dat je heel snel documenten kunt maken. Het kost even wat tijd om het programma te leren kennen maar dat is uiteraard bij alle nieuwe programma’s.”

Docufiller stelt in alle opzichten eenvoud centraal. Ervaart u dat ook zo?

“Ja, hier ben ik het helemaal mee eens. Docufiller is eigenlijk geniaal door zijn eenvoud en het resultaat doet bijna niet onder voor de resultaten van een reclamebureau.”

Verwacht u in de toekomst meer met Docufiller te gaan doen?

“Ja, absoluut. We willen meerdere folders met Docufiller gaan maken (met wisselend logo) en we willen een nieuwsbrief (mailmodule) laten ontwerpen.”