Case: Woonpartners Midden-Holland

Dé oplossing voor huisstijlbewaking voor
Woonpartners Midden-Holland

Woonpartners Midden-Holland is een woningcorporatie die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn. Ze hanteren als motto ‘Thuis in wonen’. Als woningcorporatie zijn zij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.

Op zoek naar kostenbesparing

Woonpartners Midden-Holland was al langere tijd op zoek naar een oplossing voor de hoge kosten die ze kwijt was aan ingehuurde ontwerpers en naar een manier om met een eenduidige huisstijl te werken.

Het resultaat

Met Docufiller hebben ze dé oplossing gevonden en besparen ze niet alleen op kosten maar ook op tijd doordat er geen overlegmomenten meer zijn met een ontwerpbureau voor middelen die vaker ingezet worden. Iedereen binnen de corporatie kan nu in principe zelf communicatiemiddelen opmaken die voldoen aan vooraf bepaalde kaders. Zo blijft de huisstijl bewaakt, je kan niet veel verkeerd doen want kleuren, lettertypes en lettergroottes liggen vast in de templates.

Dit zegt onze klant over onze samenwerking

“Je kan niet veel verkeerd doen want kleuren, lettertypes en lettergrootte liggen vast in de template.” - Christ’l Oosters, senior-adviseur marketing & communicatie

Lees het interview met Chrit'l van Woonpartners MH

woonpartners-mh-01.png

woonpartners-mh-03.png