Update nieuws 25 mei 2020

Update nieuws 25 mei 2020

20 mei 2020

Docufiller blijft steeds werken aan verbetering. Daarom vindt er op maandag 25 mei vanaf 18.00 uur een update plaats. De werking van Docufiller kan dan even minder zijn. 

Vanaf 26 mei staan er naast enkele kleine punten ter verbetering van de snelheid ook een viertal punten klaar die zeker de moeite waard zijn om door te nemen:

  • Voorvertoning bij de teksteditor
  • Animated GIF in e-mailings
  • Speciale karakters in de teksteditor
  • Bounce-adressen deblokkeren

#1 Voorvertoning bij de teksteditor 

De vraag komt je misschien wel bekend voor: Kan ik niet sneller zien of mijn tekst wel past in de folder/brochure/leaflet? Wij hebben niet stilgezeten, vanaf vandaag kan dat! 

We hebben onze teksteditor uitgebreid met een voorvertoning. Bij het openen van een tekstkader in de template komt deze links in beeld en toont direct de volledige pagina. Rechts voer je de tekst in zoals je gewend bent en binnen een oogwenk zal de voorvertoning ververst worden. Zo zie je supersnel tijdens het typen hoe de tekst geplaatst wordt in jouw document. Ben je tevreden met de plaatsing dan klik je op ‘Bewaar’ en je gaat terug naar de oorspronkelijke voorvertoning met de verschillende hotspots. Dat is #1voud.

teksteditor-voorvertoning.jpg


#2 Animated GIF toepassen in een mailing

Je wilt met je mailing natuurlijk de aandacht trekken. Dat kan door pakkend beeld te gebruiken met aantrekkelijke tekst. Val nu extra op met een geanimeerd beeld!

Hoe doe je dat? Je maakt de animated GIF vooraf op het juiste formaat van het beeldkader. Deze plaats je in de beeldbank (of mediabank). Vervolgens ga je de mailing bewerken en klik je het juiste beeldkader aan en plaats je jouw animatie. Super handig. 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via +31 (0)40 204 42 50 of stuur een mail naar support@docufiller.nl

animatie-eenvoud.gif


#3 Speciale karakters standaard element 

Ken je dat, je wilt nu écht een accent op een letter plaatsen, maar wat was de code ook alweer...? Aan de teksteditor hebben we vanaf vandaag standaard de button toegevoegd voor speciale karakters (herkenbaar aan het omega-teken - Ω). Hiermee kun je heel eenvoudig speciale lettertekens in je tekst toevoegen. 

speciale-tekens-omega.jpg

Let er wel op dat in je huisstijllettertype deze karakters zijn opgenomen. Het kan namelijk voorkomen dat een font niet compleet is, dat merk je dan vanzelf in de voorvertoning. Het teken wordt dan niet getoond, in plaats daarvan komt er een rechthoek met een kruis te staan. 

speciale-tekens-kruis.jpg

Is jouw lettertype niet helemaal compleet? Neem dan contact op met ons supportteam en we kijken samen naar de mogelijkheden.  


#4 Bounce-adressen deblokkeren 

Zijn er na een mailing e-mailadressen geplaatst in de bouncelijst en is dat onterecht volgens jou? Wij kunnen je daarbij helpen.

Laat de hoofdbeheerder contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat gewenste e-mailadressen weer actief gezet worden. Let er wel op dat het echt een bestaand e-mailadres is. Check, check, dubbel check! 


Bovenstaande punten kwamen mede tot stand omdat we graag luisteren naar onze gebruikers.

Heb je een idee of suggestie?
Laat het ons weten via support@docufiller.nl

Heb je verder nog vragen of wil je meer weten over Docufiller?
Mail of bel (+31 (0)40 204 42 50) met een van onze professionals.

 

blog-docufiller.pngDit blog is geschreven door: 
Docufiller 

 

 

Categorie: Innovatie en tips
Terug