Wij zijn bereikbaar! Covid-19

Wij zijn bereikbaar! Covid-19

16 maart 2020

Het zijn bijzondere tijden. En het Corona virus houdt ons allemaal bezig.

Thuiswerken

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent dit virus, zodat we een continuïteit van onze service kunnen garanderen. Om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen, werken wij allemaal vanaf nu vanuit thuis. In overleg zetten we bestaande afspraken om in online afspraken (via telefoon, join.me of mail) of stellen deze even uit.

Je kunt rekenen op de flexibiliteit, expertise en betrokkenheid van onze medewerkers zoals je gewend bent, om jou een uitstekende service te kunnen bieden.

 

Thuis werken met Docufiller

Wij kunnen ons goed voorstellen dat het ook voor onze klanten voor onrust kan zorgen. Duidelijke en tijdige communicatie is dan erg belangrijk. Docufiller is voor jou bij uitstek dé tool om ook vanuit thuis te kunnen werken aan je communicatiemiddelen. Heb je daarbij hulp of ondersteuning nodig dan horen wij dat graag. Samen staan we sterk!

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren, bij voorkeur via support@docufiller.nl of via 040 204 42 50. We staan dus nog steeds gewoon voor je klaar.

Bedankt voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,
Docufiller Team

 

blog-docufiller.pngDit blog is geschreven door: 
Docufiller 

 

 

Categorie: Over Docufiller
Terug