Dankzij Docufiller hebben we eindelijk vormvrijheid in mailings!

Tijdswinst voor Gilde Opleidingen met de inzet van Docufiller

Bij Gilde Opleidingen worden studenten opgeleid voor het echte werk. Van het beveiligen van een grootschalig evenement tot het bakken van honderden broden op een dag, en van de reparaties aan een bedrijfsauto tot de entertainment op een camping in Zuid-Spanje. Werk dat ons leven leuker, veiliger, makkelijker of beter maakt. De opleidingen staan dicht bij de realiteit, waardoor theorie en praktijk moeiteloos in elkaar overgaan.

Klantcase:
De communicatieafdeling werd steeds vaker gevraagd door allerlei collega’s om te helpen met de ontwikkeling van een poster, flyer, e-mail of andere uiting in huisstijl. Daardoor kwamen ze steeds minder toe aan het ‘eigen werk’.

Oplossing:
Met Docufiller is de communicatieafdeling sturend zodat de collega’s zelf hun posters en flyers kunnen maken en zorgt de applicatie ervoor dat de huisstijl bewaakt blijft.

Tijdswinst was echt de doorslaggevende factor om voor Docufiller te kiezen.

 

Een aantal voorbeelden van de communicatiemiddelen gemaakt met Docufiller:

Dankzij de nieuwe oplossing van Docufiller hebben we eindelijk vormvrijheid

"Bij nieuwsbrieven loop je altijd tegen de grenzen van vormvrijheid aan. Dat is ontzettend lastig met onze huisstijl. Wij maken bij Gilde Opleidingen veel gebruik van cirkels en rasters in onze huisstijl. Dat was of niet mogelijk of ontzettend bewerkelijk."

Marga Schriever, Communicatiemedewerker

Lees het interview met Gilde Opleidingen

De voorbeelden zijn oneindig

Denk aan whitepapers, nieuwsbrieven, (bladerbare) folders, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties, menukaarten, stoepborden, certificaten, (interne) e-mailings en ga zo maar door.

Onze professionals helpen je graag verder.
Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Vraag nu de gratis demo aan en ervaar zelf de #1voud

 

Referenties: dit vinden anderen van ons