Rekenvoorbeeld zorginstelling

Een zorginstelling heeft een standaard abonnement voor een jaar. Zij maken gebruik van templates voor (online) brochures, folders, leaflets en webbanners.

Externe DTP’er voor € 20.000 per jaar

De zorginstelling werkte de afgelopen jaren samen met een externe DTP’er. Deze maakte communicatiemiddelen met Indesign, ongeveer 80 middelen per jaar. De kosten daarvan waren € 20.000 per jaar.

Besparing met Docufiller

De prijs voor het standaard abonnement Docufiller is € 1.815 per jaar. De zorginstelling bespaart nu dus € 18.185 per jaar. Dit is een besparing van ongeveer 91%.

Ook als je rekening houdt met eenmalige inrichtingskosten en de bouw van de templates in het eerste jaar, bespaart de zorginstelling al € 17.340 euro.

Bovendien maakt de zorginstelling nu onbeperkt meer middelen voor minder kosten (€ 20 in plaats van € 250 per middel). Ook maken zij minder fouten met de huisstijl in de verschillende uitingen.

Persoonlijk advies

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele andere zorginstellingen, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.

Natuurmonumenten logo wit

We kunnen beelden uit onze beeldbank uploaden voor gebruik in posters, flyers of andere middelen.

Ontdek

Logo Ymere wit

Besparing op hoge kosten, vormgeving en snellere afstemming met de interne klanten.

 

Ontdek

Humanitas logo wit

Groot voordeel vind ik dat je alles zelf kunt doen.

Ontdek