Rekenvoorbeeld zorginstelling

Een zorginstelling heeft een standaard abonnement voor een jaar. Zij maken gebruik van templates voor (online) brochures, folders, leaflets en webbanners.

Externe DTP’er voor € 20.000 per jaar

De zorginstelling werkte de afgelopen jaren samen met een externe DTP’er. Deze maakte communicatiemiddelen met Indesign, ongeveer 80 middelen per jaar. De kosten daarvan waren € 20.000 per jaar.

Besparing met Docufiller

De prijs voor het standaard abonnement Docufiller is € 2.280 per jaar. De zorginstelling bespaart nu dus € 17.720 per jaar. Dit is een besparing van ongeveer 89%.

Ook als je rekening houdt met eenmalige inrichtingskosten en de bouw van de templates in het eerste jaar, bespaart de zorginstelling al € 16.720 euro.

Bovendien maakt de zorginstelling nu onbeperkt meer middelen voor minder kosten (voorheen gemiddeld € 250 per middel). Ook maken zij minder fouten met de huisstijl in de verschillende uitingen.

Persoonlijk advies

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele andere zorginstellingen, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.