Case: Gilde Opleidingen

Vormvrijheid voor Gilde Opleidingen

Bij Gilde Opleidingen worden studenten opgeleid voor het echte werk. Van het beveiligen van een grootschalig evenement tot het bakken van honderden broden op een dag, en van de reparaties aan een bedrijfsauto tot de entertainment op een camping in Zuid-Spanje. Werk dat ons leven leuker, veiliger, makkelijker of beter maakt. De opleidingen staan dicht bij de realiteit, waardoor theorie en praktijk moeiteloos in elkaar overgaan.

Tijdswinst en vormvrijheid

De communicatieafdeling werd steeds vaker gevraagd door allerlei collega’s om te helpen met de ontwikkeling van een poster, flyer, e-mail of andere uiting in huisstijl. Daardoor kwamen ze steeds minder toe aan het ‘eigen werk’. Daarnaast bevat de huisstijl verschillende vormen en rasters waar ze lastig mee uit de voeten konden.

Het resultaat

Met Docufiller is de communicatieafdeling sturend zodat de collega’s zelf hun posters en flyers kunnen maken en zorgt de applicatie ervoor dat de huisstijl bewaakt blijft. Tijdswinst was echt de doorslaggevende factor om voor Docufiller te kiezen.

Daarnaast kunnen ze met de unieke techniek nu eenvoudig hun e-mailings opmaken inclusief rasters en ronde vormen zonder tussenkomst van een vormgever!

Dit zegt onze klant over onze samenwerking

"Bij nieuwsbrieven loop je altijd tegen de grenzen van vormvrijheid aan. Dat is ontzettend lastig met onze huisstijl. Wij maken bij Gilde Opleidingen veel gebruik van cirkels en rasters in onze huisstijl. Dat was of niet mogelijk of ontzettend bewerkelijk." - Marga Schriever, Communicatiemedewerker

Lees het interview met Gilde Opleidingen

Gilde-opleidingne-gallery-poster-kaart.png

Gilde-opleidingne-gallery-nieuwsbrief.png