Rekenvoorbeeld woningcorporatie

Een woningcorporatie heeft een contract met 50 gelijktijdige inlogs die door 150 medewerkers worden gebruikt, inclusief de module E-mailings en Mediabank. De corporatie maakt gebruik van templates voor onder andere:

Bureau voor € 150.000 per jaar

De woningcorporatie schakelde de afgelopen jaren een ontwerpbureau in voor het maken van jaarlijks zo’n 1000 middelen. De kosten daarvan waren (afgerond) € 150.000 per jaar (gemiddeld € 150 per middel).

Besparing met Docufiller

De woningcorporatie bespaart met Docufiller nu € 137.810 per jaar. Ook als je rekening houdt met eenmalige inrichtingskosten en de bouw van de templates in het eerste jaar, bespaart de woningcorporatie al € 131.160.

Bovendien maakt de woningcorporatie nu onbeperkt, dus veel meer middelen voor minder kosten. Zij maken nu minder fouten met de huisstijl in de verschillende uitingen. Het huisstijlmanagement is sterk vereenvoudigd.

Ook is het tijd- en foutmanagement voor beelden door de Mediabank drastisch beperkt. De time-to-market is voortaan heel kort.

 

Persoonlijk advies

Docufiller heeft een aantrekkelijk tariefplan voor 1 tot 1500 gebruikers. Je kunt al met Docufiller werken vanaf € 2.280 per jaar.

Wij tonen graag aan dat jouw organisatie, net als vele andere organisaties, óók kosten bespaart met Docufiller. Neem contact op met Esther Geldens of Frank Govers voor een persoonlijk advies +31 (0)40 204 42 50.