Onze vijf meest gelezen blogs van 2018

Onze vijf meest gelezen blogs van 2018

7 januari 2019

Je bent vast alweer druk aan de slag in dit nieuwe jaar. Desalniettemin willen we onze vijf meest gelezen blogs van 2018 niet onthouden. En om het je gemakkelijk te maken ook direct een korte samenvatting om je niet te veel van het werk te houden.

 

1-5-websites-met-gratis-afbeeldingen.jpg

Met stip op 1:
5 websites met gratis afbeeldingen

Struin je regelmatig het hele internet af naar foto’s of afbeeldingen voor je flyer of brochure? Zijn de afbeeldingen voor je nieuwsbrief wel rechtenvrij? Vind je het veel tijd en geld kosten om het maken van foto’s en afbeeldingen uit te besteden? Dit zijn allerlei vragen waar je tegen aan loopt als je een goede afbeelding of foto zoekt voor je communicatiemiddel. Je moet op de hoogte zijn van de regels rondom rechten. Zomaar een foto zoeken in Google en deze gebruiken is niet de manier omdat je niet weet wie eigenaar is van de rechten. Om het je makkelijker te maken hebben wij 5 websites met gratis afbeeldingen voor je op een rijtje gezet.


2-tip-gratis-photoshop-alternatief-pixlr.jpg

2. Tip: gratis Photoshop alternatief

De meeste gebruikers van Docufiller zijn geen designers. De dagelijkse taak is dan ook niet beeldbewerking. Photoshop is niet goedkoop en het is zonde als je de tool niet volledig of dagelijks gebruikt. Dus als je op zoek bent naar een gratis (en online) alternatief voor Photoshop dan vinden wij PIXLR EDITOR ideaal. Tussen de vele talen die ze aanbieden zit ook Nederlands, wel zo handig. Hier enkele voordelen voor beginners en pro's.


3-kerstgroeten-met-docufiller.jpg

3. Kerstgroeten met Docufiller

Kerst is een mooie kans je organisatie nog een positief onder de aandacht te brengen. In eigen huisstijl én zonder commerciële bijbedoelingen. Zo krijg je de meeste aandacht en waardering. In docufiller maak je volledig in huisstijl ook schitterende kerstkaarten, aankondigingsposters of kerstmails. Bekijk enkele mooie voorbeelden van de afgelopen jaren en laat je inspireren door andere Docufiller gebruikers.


4-11-tips-voro-het-maken-van-een-nieuwsbrief.jpg

4. 11 tips voor het maken van een nieuwsbrief

Wil je een goede nieuwsbrief maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben 11 handige tips voor je op een rijtje gezet. Van het maken van de nieuwsbrief tot en met de verzending. Ze zijn kort en krachtig en zorgen ervoor dat je lezers steeds vaker luisteren.


5-docufiller-uitrollen-in-de-organisatie.jpg

5. Docufiller uitrollen in de organisatie

Zelf ben je al erg enthousiast, maar je collega’s lopen er nog niet zo warm voor. Verandering is soms lastig, voor veel mensen. Daarom tips om Docufiller sneller en beter uit te rollen in jouw organisatie. Creëer draagvlak, neem barrières weg en werk samen zijn de belangrijke termen om dat voor elkaar te krijgen. Uiteraard helpt Docufiller graag mee met instructie & training voor alle gebruikers, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Denk in mogelijkheden en durf te sturen!


Dit waren de populairste blogs van Docufiller in 2018. Wil je meer lezen? Bekijk hier de andere blogs. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief, onderaan op de website, en mis nooit meer onze handige tips!

 

blog-karin-dirkx.pngDit blog is geschreven door: 
Karin Dirkx - Online Marketeer bij Docufiller

 

 

Categorie: Informatie en inspiratie
Terug